Öne Çıkanlar Yazar Yelda Başaran:PSİKOLOJİK YARDIM MELEĞİ İBB ŞEHİR TİYATROLARI MART AYINDA 31 OYUNLA Büyükçekmece Belediyesi Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri

Çalık: Biz hizmet etmeye, vandallar da yok etmeye çalışacak

Kimliği belirlenemeyen şahıslar, Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ndeki tuvaletlerde bulunan ayna, lavabo ve klozetleri kırarak büyük tahribat yarattı. Olay, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın ardından, vatandaşlartarafından da büyük tepki topladı.

- Bu haber 33 kez okundu.

Çalık: Biz hizmet etmeye, vandallar da yok etmeye çalışacak

Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde bulunan tuvaletlere kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından saldırı düzenlendi. Yaşam Vadisi’nin 1. ve 2. etaplarında bulunan tuvaletlerde; ayna, lavabo ve klozetler kırılarak büyük tahribat yaratıldığını belirten Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, daha öncede benzer olayların yaşandığını ve mevcut alanların sürekli yenilendiğini kaydetti. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Biz halkımıza hizmet etmeye, vandallar da yok etmeye çalışacaklar; ama bu yolda biz kazanacağız, halkımız kazanacak.” ifadelerini kullandı. Paylaşımın ardından büyük yankı uyandıran olaya, sosyal medya üzerinden de binlerce kişitepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.