Öne Çıkanlar Orhan Ayyıldız Tekne Turları Coşkuyla Devam Ediyor Lütf Elvan Orman ve Su İşleri Bakanlığı CHP

Depremzede çocukları için tiyatro etkinliği

Maltepe Belediyesi Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen çocuklar için tiyatro oyunu sahneledi.

- Bu haber 68 kez okundu.

Depremzede çocukları için tiyatro etkinliği

Deprem nedeniyle Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde ara verilen çocuklara yönelik etkinlikler, yaşanan sürecin etkilerini hafifletmek amacıyla yeniden düzenlenmeye başladı.

Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği programda Mavi Kumpanya “Orman Bizim Evimiz” isimli oyunuyla sahne aldı. Tiyatro oyununu depremin ardından aileleri ile birlikte Maltepe’ye gelen çocuklar ve Maltepeli çocuklar birlikte izledi. Ormanları bilinçli kullanmanın, korumanın ve geliştirmenin öneminin danslar ve müzik eşliğinde anlatıldığı oyunla çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.