Kategoriler

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, SPOR VE SPORCUNUN YANINDA…

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün Yaşam Vadisi’nde bulunan Local Cafe’de düzenlediği kahvaltı organizasyonunda ilçedeki spor kulüpleri yöneticileri ile bir araya gelindi. Spor ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirten Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, “Sporda dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek başarıyı yakalayacağız.” dedi.

İlçedeki futbol, voleybol, basketbol, yüzme, sörf gibi dalların amatör ve profesyonel spor kulüplerinin yöneticileri ile kahvaltıda buluşan Beylikdüzü Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önemin bir kez daha altını çizdi. Yaşam Vadisi’nde bulunan Local Cafe’de misafirlerini ağırlayan Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Haluk Karataş, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fidan Gül, tüm katılım gösteren yöneticilere teşekkürlerini iletti. Başkan Yardımcısı Hoşgöz başarının dayanışma ile yakalanabileceğini ifade ederek, spor kulüplerinin daima yanında olacaklarını dile getirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fidan Gül ise belirli başarı skalasını yakalamış ilçe spor kulüplerine gerekli durumlarda maddi ve lojistik destekte bulunacakları belirtti. Bu kahvaltıda buluşmalarının belediye olarak üstlendikleri misyonun kendilerine bir kez daha iletilmesi amacı taşıdığını söyleyen Gül, kulüplerin elde ettiği başarıları vatandaşa ve kamuoyuna duyurma noktasında da sorumlu olduklarını vurguladı. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi’nin açmış olduğu Yaz Spor Okulu ve Kış Spor Okulu’nda yetişen öğrencilerin ilçedeki ilgili spor kulüplerine geçişinin de desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Buluşmada birçok kulüp yöneticisi de fikirlerini sunarak, toplanış amacına katkıda bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
244 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
237 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
291 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
245 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
257 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
254 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
211 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
197 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
277 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
203 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti