Kategoriler

Hamursuz Sokağı mı, Otopark mı?

Piripaşa Mahallesi Hamursuz Sokak sakinleri sokaklarını geri istiyor

BEYOĞLU- Beyoğlu, Piripaşa Mahallesi Hamursuz Sokak sakinleri kullanılamaz hale gelen sokaklarının kim ve kimler tarafından otopark haline getirildiğini defalarca Beyoğlu Belediyesi yetkililerine sormalarına rağmen sonuç alamadıklarını ve belediye yetkililerinin bu duruma biran önce müdahale etmelerini istediler.

‘SOKAĞIMIZ İŞGAL ALTINDA’

Okul Arkası Sokak olarak da isimlendirilen Hamursuz Sokak’ta Yaşam Evleri adlı inşaatın başlamasıyla uzun süre sokaklarını kullanamadıklarını ve sokağın bir kısmını inşaata ait gibi gösterip sokağa bariyer yapıldığını belirten mahalle sakinleri, ‘Sokağımız çıkmaz sokaktı. Bir süre sonra bir takım kişilerce sokağa bariyer dikildi. Yaşam Evleri adlı inşaatın kendi otoparkı olmasına rağmen sokağımız işgal edildi. Belediye yetkililerini aradık. İnşaat sahiplerine tebligat gönderildiğini söylediler. Ancak aylar geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı’ diye konuştular.

‘YANAN EVİN YERİ OTOPARK OLDU’

Bölgede bulunan Şapka Fabrikası’nın sahiplerinin de sokağı otopark gibi kullandıklarını belirten mahalle sakinleri konu ile ilgili şunları söylediler; Sokağımızda ahşap bir ev vardı. Nasıl çıktığını anlamadığımız bir yangından sonra ahşap bina kullanılamaz hale geldi. Sonra ahşap binanın bulunduğu arsanın üzerini temizlendi etrafı demir çitlerle kapatıldı ve burası daŞapka Fabrikası’na gelenler tarafından otopark gibi kullanılmaya başlandı. Beyoğlu Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz. Lütfen sokağımızda bir düzenleme yapsınlar ve tekrar kullanabileceğimiz bir hale getirsinler. Çocuklarımızla sokağa çıkamaz hale geldik. 

Fidan UĞUR- KENT YAŞAM

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
98 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
88 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
87 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
99 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
100 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
103 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
93 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti