Kategoriler

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEDİ!

Beşiktaş Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni’nde 80 çocuk erkekliğe ilk adımı atmadan önce doyasıya eğlendi. Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlenen Sünnet şöleninde konuşan Başkan Hazinedar “İnsanın en değerli şeyi ailesidir, ailenin de en değerli varlığı çocuklarıdır” dedi.

 Beşiktaş Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl düzenlediği 4. Sünnet Şöleni Çilekli spor tesislerinde gerçekleştirildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da katıldığı şölende, 80 çocuk sünnet öncesi Akrobasi, ilizyon ve kukla gösterisini izledi. Beşiktaş belediyesi fölklör ekibi ile Burak Reis ilkokulu öğrencilerinin gösterisi izleyenleri büyüledi. Spor tesisinin içerisine kurulan özel oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi. Şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocuklara pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ve hastane masrafları Beşiktaş Belediyesi tarafından karşılandı.  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sünnet olacak her çocuğu altın takarak tebrik etti.



 

‘’Milli ve manevi sembollerimizden biri sünnettir’’

 Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Sünnet Şöleninde yaptığı konuşmasında inancımızın en güzel örneklerinden birisinin sünnet olduğunu belirterek, "Sünnet dediğimiz erkeklerin biraz karabasanı olarak tabir edilir. Aslında sadece basit bir ritüel değil, inancımız gereği çok önemli,  aslında sağlık için erkekler için fevkalade önemli dönüm noktasıdır. Bende çocuklarla birlikte olacağım. Elimden geldiği kadar bazı çocuklarımızın kirvesi olacağım.


Ramazan ayındayız. Allah kimseyi yoklukla sınamasın ama var olanlar yokluğun ne demek olduğunu anlaması için belki de inancımız bizlere verdiği en değerli fırsattır Ramazan ve oruç. İnsanın en değerli şeyi ailesidir. Ailenin de en değerli varlığı çocuklarıdır. Biz 4 senedir çocuklarımızı bu sünnet töreninde birlikte buluşuyoruz. Hatta Beşiktaş'ta sünnet edecek çocuk bulamayınca komşu belediyelerimizin çocuklarını sünnet ediyoruz. Burada sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik ediyorum.

Milli ve manevi sembollerimizden biri sünnettir. İnancımızın belki de en güzel örneklerinden bir tanesidir. Sünnetten sonra Allah büyük Mürüvvetini de göstersin deriz. Bize ve size çocuklarımızın büyük mürüvvetini göstersin. " diye konuştu.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
246 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
239 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
294 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
247 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
260 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
257 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
214 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
198 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
283 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
206 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti