Kategoriler

UMED ders başı yaptı

Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla başlatılan sertifikalı İstanbul UMED Medya Okulu ders başı yaptı. Anadolu Ajansı Muhabiri Uğur İslamoğlu, ilk derste “haber yazım ve teknikleri” eğitimi verdi.

EYÜP- UMED Genel Başkan Yardımcısı ve Star Gazetesi Muhabiri Kemal Gümüş'ün açılış konuşmasını yaptığı ilk derse genç iletişimciler yoğun ilgi gösterdi. Eyüpsultan Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitime öğrenciler sorularıyla katkı verdi. Açılış konuşmasında Ankara'da gerçekleştirilen UMED Medya Okullarına değinen ve sağladığı imkanlardan dolayı Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür eden Kemal Gümüş, "İstanbul'da ilk kez gerçekleştiriliyor, Ankara'dakilerle birlikte bu dördüncü okulumuz. Bugüne kadar yaklaşık 130 öğrencimize sertifika vererek mesleğe adım atmalarını sağladık" dedi. UMED'in yaklaşık iki yıl önce kurulduğunu hatırlatan Kemal Gümüş, bu süreç içerisinde birçok panel ve sempozyuma imza atıldığını söyledi.

‘ÖDÜN VERMEYECEĞİZ’

"Gördüğümüz haksızlıkları dile getirdik, emperyal bir dilden arınmış medya mücadelemizi her platformda vermeye gayret ettik" diyen Kemal Gümüş, "Bundan sonrada asla mücadelemizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. Biz şiddetin dilinden ayrılmış bir medya istiyoruz. Biz terör örgütleriyle arasına mesafe koyan bir medya istiyoruz. Biz vesayetin bekçiliğine soyunan bir medya istemiyoruz" diye konuştu. Kemal Gümüş açılış konuşmasının ardından Medya Okulu'na desteklerinden dolayı Eyüpsultan Belediyesine de teşekkür etti. Eğitime UMED Genel Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Haber Müdürü Mustafa Güngör, UMED Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Öztürk ve Ferhat Açıl da katıldı.

Kent Yaşam

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
57 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
76 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
82 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
68 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti