Kategoriler

BO-CE-DAĞ Dağ Bisiklet Gece Yarışı yapıldı

Kağıthane Belediyesi ve İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği tarafından düzenlenen BO-CE Dağ Bisiklet Gece Yarışı Hasbahçe Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 100 bisikletçinin katıldığı organizasyonda birinciliği Gökhan Uzuntaş kazandı.

Hasbahçe Mesire Alanı’nda oluşturulan özel parkurda yarışan bisikletçiler, turu en kısa sürede tamamlamak için ter döktü. Yarışmada genel klasmanda Gökhan Uzuntaş birinci, Agit Salman ikinci, Mehmet Şar ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren bisikletçiler madalya ve hediyelerini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın elinden aldı.

Başkan Kılıç, Kağıthane Belediyesi’nin bir çok spor etkinliğine ev sahipliği yaptığını belirterek, gece bisiklet yarışı için de Hasbahçe Mesire Alanı’nda özel bir parkur oluşturulduğunu söyledi. Güzel ve farklı bir etkinlik yapıldığını belirten Kılıç, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, “Yarışmaya katılan tüm bisikletçilerimizi tebrik ediyoruz. Güzel bir parkurda verimli performans sergilediklerini düşünüyorum” dedi.

Yarışmanın birincisi Gökhan Uzuntaş da parkuru çok sevdiğini ifade ederek, “Gece bisiklet yarışları 3 yıl öncesinde her sene yapılıyordu. Bir süre ara verildi, tekrar başladı. Gece yarışmak güzel, zevkli, eğlenceli. Parkur park içerisinde düz bir zeminden oluşuyor. Teknik ve kondisyon gerektiriyor. Her şeyi barındırıyor. Farlarımızın yardımıyla yolu görüyoruz. Eğlenceli bir yarıştı. Belli bir tempoda giderken birinci oldum” dedi.

Kent Yaşam

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
57 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
76 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
82 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
68 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti