Kategoriler

Sevgi paylaştıkça büyür

Büyükçekmece Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara insan onuruna yakışır biçimde yardım imkanı sunan “Sevgi Eli Market” binlerce vatandaşın umudu oldu.

BÜYÜKÇEKMECE-  Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle hayata geçirilen “Sevgi Eli Market”in sosyal devlet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olduğunu söyledi. Sosyal inceleme ve değerlendirmeler sonucunda gerçek ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç düzeylerine göre belirlenen limit tutarında verilen Sevgi Eli Kartı ile her türlü ihtiyaçlarını ücretsiz olarak alabilen vatandaşlara servis hizmeti de veriliyor.

Her ayın belirli gün ve saatlerinde evlerinden servis ile Sevgi Eli Market’e gelen vatandaşlar gıda, tekstil ürünleri, temizlik malzemesi, zücaciyeye ve kırtasiye gibi temel ihtiyaç maddelerini kart limitleri doğrultusunda hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Sevgi Eli Market’te alışverişini tamamlayan vatandaşlar yine Büyükçekmece Belediyesi’nce ulaşım hizmeti veren servis araçları ile evlerine dönebiliyorlar.

‘HADİSİ ŞERİF’İN KARŞILIĞI’

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisini hatırlatarak; “İşte, Sevgi Eli Market tam da bu hadisi şerifin karşılığıdır” ifadesini kullandı.Akgün, hayırseverler ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Sevgi Eli Gıda Market’in sosyal devlet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: “Büyükçekmece ailesi olarak, yardımlaşma ve dayanışmanın bizi daha güçlü kılacağını ve ayakta tutacağını biliyoruz.

Hayırseverlerimiz, sanayici, işadamı esnaf ve tüccarlarımızın katkıları ile kurulan Sevgi Eli Market projemiz gerçek ihtiyaç sahiplerine insan onuruna yakışır şekilde yardımı amaçlamaktadır. Hedefimiz 4 bin aileye yardım elimizi uzatmaktı. Şimdi bu hedefimizin çok ötesine geçtik. İhtiyaç sahibi her vatandaşımıza sevgi elimizi uzatıyoruz.”

Kent YAŞAM

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti