Kategoriler

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN 40 FARKLI ŞEHİRE 15 BİN KİTAP

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün 2015 yılında başlattığı “Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” projesi kapsamında ilçe genelinde 8 noktada bulunan kitap kumbarasından çıkan kitapların kullanılamayacak durumunda olanları geri dönüşüme, daha iyi durumunda olanları ise talep edilen yerlere ulaştırılmaya devam ediyor.

Bu geri dönüşüm çalışmaları kapsamında Kartal’da eğitim veren Özel İstek Uluğbey 4. sınıf öğrencileri, Kütüphane Haftası’nda Kartal Belediyesi’ni ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere kitap bağışında bulundu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de kitap bağışında bulunan öğrencilere geri dönüşüm malzemelerinden oluşan hediyeler verdi.

“15 Bin Kitap İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı”

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars; doğayı korudukları, ekonomiye katkıda bulundukları ayrıca birçok insana ulaşacak kitaplar temin ettiklerini belirterek şunları dile getirdi: Kütüphane Haftası dolayısıyla Kartal Belediyesi binasına konulan kutularda kitaplar biriktirilerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından talep edilen yerlere ulaştırılıyor. Bu kapsamda Kartal’daki okullarda öğrenim gören öğrencilerimiz, kutuya kitap bırakarak ihtiyaç sahibi yerlere gitmesine vesile oluyor. Son olarak belediyemizi ziyaret eden Özel İstek Uluğbey 4. sınıf öğrencileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için kitap bağışında bulundu. Kartal Belediyesi ailesi olarak duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 2015 yılında başlayan “Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” kampanyası, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün desteği ile devam edecektir.”

Kampanya Kapsamında 40 farklı ile 15 Bin Kitap Ulaştırıldı

“Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” projesi kapsamında 40 farklı şehire yaklaşık 15.000 kitap yollandı. 2015 yılında başlayan proje ile oyuncak kumbarasından çıkan kitaplar; ihtiyaç sahibi okul, hastane, kafe, askeriye gibi yerlere gönderiliyor. Kütüphane Haftası boyunca da Kartal Belediyesi binası Fuaye Alanına konulan kutu içerisinde kitaplar biriktirilerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından talep edilen yerlere gönderilecek. Kütüphane Haftası Boyunca toplanan kitaplardan şimdiye kadar; Ağrı, Ardahan, Amasya, Adıyaman, Bingöl, Bolu, Batman Çanakkale, İstanbul, Erzurum, Gümüşhane, Şanlıurfa, Muş, Hatay, Kocaeli, Mersin, Sinop, Siirt, Sivas, Kilis, Mardin, Van, Nevşehir ve Zonguldak gibi 24 farklı şehire ulaştırıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
71 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti