Kategoriler

1965’TEN 2018’E GÜLER ULAŞ SERGİSİ SKSM’DE

Usta sanatçı Güler Ulaş, 1965 yılından bu güne ortaya çıkardığı eserleri Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki kişisel sergisinde izleyiciyle buluşturdu. Güler Ulaş’ın yaklaşık 60 yıllık deneyimlerinden bir seçkinin yer aldığı sergide, rölyef, tezhip ve minyatür çalışmaları sergileniyor.

“FIRÇAMI HİÇ BIRAKMADIM”

Sanat kelimesinin bile kendisini heyecanlandırdığını ifade eden sanatçı Güler Ulaş, “Sanat; hayat boyu sığınacağım bir yer oldu. Sıkıntımda, stresimde sanata sığındım. Renkler arasında kaybolup gidiyorum. Taner Alakuş hocam ‘fırçanız kurumasın’ der. Ben fırçamı hiç bırakmadım. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e sanata ve sanatçıya destek verdiği için teşekkür ederim. Tüm sanatseverleri bekliyorum” diye konuştu.

44 adet rölyef, tezhip ve minyatür çalışmasının yer aldığı sergi, 15 Nisan’a dek SKSM’de izleyiciyle buluşacak. Sergi, sanatçının uzun yılları aşan ve farklı alanlarda yapmış olduğu üretimlerin dönemlerinin izlenmesi açısından sanatseverlere fırsat sunuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
58 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
72 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti