Kategoriler

Esenyurt’ta yollar tek yön

Esenyurt trafiğinde devrim gibi uygulama

Esenyurt’ta 43 mahalleyi kapsayan tüm cadde ve sokaklarda trafik tek yön olacak. Esenyurt Belediyesi tarafından gerçekleştilecek uygulamayla ilçe trafiği büyük oranda rahatlayacak. Yayaların daha rahat yürümesi sağlanırken yeni alanların açılmasıyla da park problemi büyük ölçüde bitecek.

 Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, uygulamanın önümüzdeki günlerde başlayacağını bildirerek “ Esenyurt halkının emrindeyiz. Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak en büyük hedefimiz. Bu doğrultuda yollarda tek yön uygulamasını hayata geçiriyoruz. Bununla trafik rahatlayacak. Araçların kafa kafaya gelmesi önlenecek. Yeni park alanları açılacak.” dedi. Alatepe, şimdiye kadar 60 cadde ve sokakta 33 bin 774 metrekarelik alanda 16.06 kilometrelik yol çalışması gerçekleştirildiğini vurgulayarak “ 59 sokakta da ham yol yapıldı. Şimdi yapacağımız çift taraflı trafiği tek yöne değiştirme uygulamasının herhangi bir maliyeti de olmayacak. Şeritleri belirleme ve işaretleme gibi işlemler yapılacak.

İlçe trafiği rahatlayacağı gibi vatandaşlarımızın araçları için de yeni park alanları oluşacak. Yayalar daha rahat yürüyecek” diye konuştu. Alatepe, trafikte tek yön uygulaması yapılan sokakları inceleyerek yakından takip etti. Vatandaşlar Alatepe’ye yapılan çalışmalara teşekkür ederek uygulamadan memnun olduklarını söylediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
272 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
268 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
347 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
273 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
295 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
292 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
237 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
217 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
328 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
225 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti