Kategoriler

Kardeşlik İftarı

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Yurt dışında ve Türkiye’de yaşayan Filistinliler biraraya geldi.

SULTANGAZİ- Sultangazi Belediyesi, yurt dışında ve Türkiye’de yaşayan Filistinliler için Türk-Filistin kardeşliği iftarını Ramazan etkinlik alanında düzenledi.Kudüs temalı Ramazan etkinlik alanında düzenlenen iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, Dünya Filistinliler Kongresi Genel Sekreteri Muhammed El Ensari, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Filistin Dernekler Birliği Başkanı Muhammed Mişeniş ve çok sayıda Filistinli katıldı.

Ramazan etkinlik alanında yer alan Kudüs Panoraması, Filistinliler tarafından büyük beğeni topladı. İftar programında Filistin’de yaşayan Müslümanların yaşadığı zorlukların anlatıldığı video gösterildi.

‘ERDOĞAN’IN YOLUNDAN GİDECEĞİZ’

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Filistinlilerin burada gördükleri manzara onları oldukça etkiliyor. Yapmış olduğumuz Kudüs Panoraması ile hakikaten Kubbet-üs-Sahra’yı buraya taşımışsınız diyorlar. Filistin’deki mücadele ve direniş ruhunu görsel ve yazılı olarak duvarlara kazıdık. Buraya gelen misafirler kendilerini adeta bir an Kudüs’te hissediyor. 'Kudüs kırmızı çizgimizdir' diyen Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gitmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Öte yandan Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman, Trabzon, Samsun ve  Aksaray hemşehri dernekleri farklı günlerde düzenlenen iftar programlarıyla biraraya geldi. 

Kent YAŞAM

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
57 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
61 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
82 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
69 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti