Kategoriler

Hançerli, Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

Toplumun dezavantajlı grupları olarak tanımlayabileceğimiz engelliler ve yaşlılar üzerine yıllardır özel çalışmalar yürüten CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Av. Turan Hançerli, bayramda da seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da gerek rehabilitasyon merkezlerini, gerekse de huzurevlerini de ziyaret eden Hançerli, Ramazan Bayramı’nda da gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ailelerinden ayrı huzurevlerinde yaşamak zorunda kalan huzurevi sakinlerinin bayramı gözleri kapıda geçirmesini istemeyen Hançerli, Beylikdüzü’nde dikkat çeken bir çalışmaya imza attı.

‘2 BİN’E YAKIN KİŞİ SIRADA BEKLİYOR’

Huzurevi sakinlerini bayramda yalnız bırakmak istemeyen ve huzurevi ziyaretlerinde bulunan Turan Hançerli, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek Ramazan Bayramını kutladı.Huzurevi sakinleri tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Avukat Turan Hançerli, huzurevinde bulunan herkesin tek tek  bayramını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.Turan Hançerli ziyareti sırasında ekonomik gücü iyi olmayan bir yaşlının şartları iyi olan bir huzurevinde kalabilmesi için mutlaka kapasitelerin arttırılması gerektiğinin altını çizerken, İstanbul’da şu anda devlete bağlı huzurevlerinde yer olmadığını hatırlattı.Hançerli devletin huzurevlerine yerleşmek için şu anda 2 bine yakın kişinin sırada beklediğini kaydederken, geliri olmayan ve özel huzurevlerine yerleşemeyen pek çok yaşlının ne yazık ki sokakta kalmak zorunda kaldığını da vurguladı.

‘MÜCADELEDE EDECEĞİM’

1994 yılında iki kolunu birden kaybettiğini belirten Hançerli, milletvekilli seçildiğinde mesaisinin %80'ini engellilere ve yaşlılara yönelik projelere ayıracağının altını çizdi.

10 senedir Türkiye Sakatlar Derneği'nin Genel Başkan Yardımcılığını yaptığını dile getiren Hançerli, 24 senedir engelli hakları savunuculuğu yaptığını belirterek, milletvekili seçildiğinde meclisin gücünü de arkasına alarak engelliler ve yaşlıların hayatını kolaylaştırıcı projeleri hayata geçirmek için mücadele edeceğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
132 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
121 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
141 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
125 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
126 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
121 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
122 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
137 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
115 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti