Kategoriler

Bağcılar’da Anlamlı Hizmet

Bağcılar Belediyesi tarafından maddi imkanları kısıtlı olan 2706 çocuk ilçede bulunan özel hastanelerde sünnet ettirildi. Çocukların sünnet kıyafetleri de Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı’ndan ücretsiz olarak karşılandı.

BAĞCILAR- Bağcılar’da yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için Bağcılar Belediyesi’nce her yıl gerçekleştirilen sünnet etkinliği devam ediyor. Mayıs ayı sonunda başlayan proje kapsamında bugüne kadar 2706 çocuk için başvuru yapıldı. Bağcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptıran aileler aldıkları sünnet kağıdıyla beraber ilçedeki 4 özel hastaneye gönderiliyor.

Hastanede en son teknolojiyle sünnet ettirilen çocukların asasından gömleğine ve şapkasına kadar sünnet kıyafetleri ise Bağcılar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşı’sından temin ediliyor. Yetkililer, müracaatların Ekim ayına kadar devam edeceğini söyledi. Geçen yıl aynı dönemde 3103 çocuk sünnet ettirilmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
78 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
88 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
92 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
68 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
85 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti