Kategoriler

Dikkat, Bunu yapanlar yandı! Büyük cezası var

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM) tarafından yapılan açıklamada, Uçuş izni almadan yapılan İHA uçuşlarında ise 11 bin 447 TL para cezası kesileceği belirtildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM), bu yıl toplam 11 İnsansız Hava Aracı(İHA) Eğitim Kuruluşu’nun kurs vermeye hak kazandığını duyurdu. Genel müdürlüğün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Bu yıl 11 kuruluş Genel Müdürlüğümüzden İHA Eğitim Kuruluşu Yetkisi almaya hak kazandı. Böylece ülkemizdeki İHA Eğitim Kuruluşlarının sayısı 25'e yükseldi. Kayıtlı İHA sayısı 24 bin 866’e, İHA pilot sayısı ise 31 bin 194'e ulaştı” ifadesine yer verildi.

İZİNSİZ UÇUŞ YAPANLARA PARA CEZASI

SHGM’den yapılan açıklamada izinsiz İHA uçurmanın da ciddi miktarlarda para cezasıyla cezalandırılacağı belirtilerek, “İzinsiz veya kayıtsız, tescil olmadan uçuş yapan şahıslara ve İHA pilotlarına 6 bin 868 TL, uçuş izni almadan yapılan İHA uçuşlarında ise 11 bin 447 TL para cezası kesilmektedir. İHA ile ilgili tüm süreç ve başvurular hakkında bilgi için tıklayınız” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
71 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti