Kategoriler

Bağcılar’da “Gülücük Show” Coşkusu

Bağcılar Belediyesi tarafından “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” dolayısıyla Şebnem Güler Karacan’ın hazırlayıp sergilediği “Gülücük Show” gösterisi düzenlendi. Minikler, “Gülücük” isimli kuklanın maceraları ve oyunlarıyla hem eğlendi hem de temizlikten kütüphanede uyulacak kurallara kadar birçok konuda bilgilendirdi.

“Dünya Çocuk Kitapları Haftası” nedeniyle Bağcılar Belediyesi tarafından çocuklara yönelik renkli bir etkinlik düzenlendi. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Şebnem Güler Karacan ile Masal Saati” programına çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Tiyatrocu Karacan, çocukların sevgilisi haline gelen “Gülücük” isimli kuklayla gösteri yaptı. Salonu dolduran minikler, Karacan’ın seslendirdiği Gülücük’ün 

maceralarıyla keyifli dakikalar geçirdi. Anne-babalar da Gülücük’ün şarkılar söylediği anlarda çocuklarla birlikte bol bol güldü.

“Çocuklar anlatılan masalla soluksuz bir serüvene çıktı”

Karacan “Gülücük Show” isimli gösteride anlattığı masalla çocukları mizahla karışık soluksuz bir serüvene sürükledi. Bu yolculuk sırasında minikler bir yandan eğlendi biryandan da sevgi, saygı, temizlik, kütüphanede uyulması gereken kurallar ve benzeri konularda bilgilendirildi.

Sahneye çıkan öğrenciler, Gülücük ile tokalaştıktan sonra onunla hem şakalaştı hem de oyunlar oynadı. Programın sonunda minik katılımcılar, alt katta bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi’ne inerek kitap okudu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
153 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
145 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
172 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
143 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
158 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
149 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
138 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
137 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
160 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
129 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti