Kategoriler

Trump'tan Putin kararı: İptal ettim!

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yapmayı planladığı görüşmeyi iptal etti.

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna krizi sonucu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinile Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te düzenlenen G20 Zirvesi’nde yapacağı görüşmeyi iptal ettiğini duyurdu.

Trump, “Gemilerin ve denizcilerin Rusya’dan Ukrayna’ya gönderilmediği gerçeği temelinde, Vladirmir Putin ile Arjantin’de yapmayı planladığımız görüşmeyi, tüm tarafların tüm tarafların endişeleri için en iyisi olduğundan, iptal etmeye karar verdim” dedi.

RUSYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD’den Rusya lideri Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump arasında Arjantin’de planlanan görüşmenin iptal edildiği konusunda kendilerine resmi bir bildirimin ulaşmadığını, haberdoğruysa Putin’in yapacağı diğer görüşmeler için ek 2 saati olacağını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
244 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
237 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
291 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
245 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
257 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
254 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
211 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
197 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
277 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
203 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti