Kategoriler

Ümraniye Belediyesi Kar Mesaisine Başladı

Kış mevsiminin gelişiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirler alan Ümraniye Belediyesi ekip ve ekipmanları ile Ümraniyelinin huzur ve güven içerisinde kış mevsimini geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca belediye ekipleri kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmayarak, ilçenin bazı noktalarında kuş, kedi ve köpeklere de yem vermeyi ihmal etmiyor.

Ümraniye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü kış hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların iş ve ulaşımlarının aksamaması için karla mücadele ekipleri 24 saat esasına uygun vardiyalı olarak çalışıyor. Kış çalışmaları eylem planını hazırlayan Ümraniye Belediyesi ilçede kış aylarının olumsuz etkilerini minimuma indirmek için cadde ve sokak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ayrıca sokak hayvanları da unutulmayarak ilçenin bazı noktalarındaki kuş, kedi ve köpeklere de yem vermeyi ihmal etmiyor. Kar ve buzlanmanın günlük hayatı aksatmaması için gerekli hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ‘’Ümraniye Belediyesi olarak tüm araç gereç, iş makinesi ve ekiplerimizle üzerimize düşen hazırlıkları tamamladık’’ dedi.

Ümraniye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Ümraniye genelinde kar küreme ve tuzlama araçları, bakım onarım-tuzlama aracı, Bobcat, greyder, (JCB) kepçe ve yaklaşık 200 kişilik personel olmak üzere 10 bölgede olumsuz hava koşullarında çalışmalarını sürdürüyor. Gece ve Gündüz ekipleri olmak üzere vardiyalı olarak kar timi oluşturulurken, 35 mahallede meydana gelecek olumsuzluklara anında müdahale edilecek.

Kar Çalışmaları için Ekipler Hazır

Vatandaşlar kar ve olumsuz hava nedeniyle oluşabilecek durumları 444 9 822 numaralı telefonu arayarak iletebilecek. Herhangi bir kar yağışı ve buzlanma durumunda derhal harekete geçecek ekipler, tuzlama ve yol açma çalışmalarını gerçekleştirecek. Kar küreme aracı, kepçe ve greyderlerle karlar temizlenirken bir yandan da tuzlama çalışması yapılacak. Kar yağışında öncelikli olarak ana yollarda, okullar ve otobüs güzergâhlarında daha sonra sokak aralarında çalışmalar yapılacak.

  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti