Kategoriler

Çatalca Belediyesi Çocukları Gülümsetti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara; yeni yıl münasebeti ile, onkoloji servisinde tedavi gören çocukların yüzündeki gülümsemenin sebebi oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara; yeni yıl münasebeti ile, onkoloji servisinde tedavi gören çocukların yüzündeki gülümsemenin sebebi oldu.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Onkoloji Servisi, Hemotoloji Bölümü ve Çocuk Acil Bölümünde tedavi gören çocuklara, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar, Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Çocuk Bakım Evi öğretmenleri ve Gönüllüler Sosyal Yardım Platformu tarafından yılbaşı hediyeleri dağıtıldı.

Ziyarette, çocuklarla ve ailelerle sohbet eden ve yeni yılını kutlayan Başkan Yardımcısı Uçar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da selamlarını ve mutlu yıllar dileklerini doktorlara, tedavi gören çocuklara ve ailelerine iletti.

SENAY BADUR-Kent Yaşam

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
58 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
72 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
61 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti