Kategoriler

Darüşşafaka Yaşamevi’nin bahçesinde “Hoşgeldin Bahar” partisi düzenledi

Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşfaka Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıuçak geleneksel hale getirdiği balık-ekmek şenliğinde, mahalle sakinleriyle birlikte ‘Hoşgeldin Bahar’ dedi.

Darüşşafaka Yaşamevi’nin bahçesinde kurulan mangallarda pişirilen balıklarla yüzlerce kişiye ziyafet çeken Hüseyin Sarıuçak, “Her bahar gelişini mahalle sakinlerimizle birlikte düzenlediğimiz şenlikle kutluyoruz. Bu yıl da aynı şekilde dostlarımızla bir araya geldik. Belediye Başkanımız Şükrü Genç, meclis üyelerimiz ve çok sayıda mahalle sakini arkadaşımız bizi yalnız bırakmayarak, onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ederim. Önemli olan bir arada olup, sohbet etmek, güzel bir gün geçirmekti. Büyüklü küçüklü, kadınlı erkekli aynı ortamı paylaşıp, aynı havayı soluduk. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu şekilde buluşma imkanı buluruz” dedi.

Gazetecilikten emekli olup, uzun yıllardan beri Darüşşafaka Mahallesi Muhtarlığını yapan Hüseyin Sarıuçak, 31 Mart seçimleri için bir kez daha muhtar adayı oldu. Hem mahalle sakinleri hem de Sarıyerliler tarafından sevilip sayılan Sarıuçak, kamu yöneticileri ile iyi bir diyalog içinde olup, mahalesinin sorunlarını kısa zamanda çözüme kavuşturan bir muhtar olarak takdir edilip, destekleniyor.

Muhtarlar Derneği Başkanlığını da aynı şekilde başarıyla yürüten Hüseyin Saıuçak, Sarıyer’in 38 mahalle muhtarıyla birlikte yaptığı çalışmalarla örnek bir STK yöneticisi olarak görülüyor. Sarıuçak aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Konfederasyonu Başkan yardımcılığını da yapıyor.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
106 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
101 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
103 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
105 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
103 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
105 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
108 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
101 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
99 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti