Kategoriler

Beykoz'da Silahlı Kavga!

İstanbul, Beykoz'da iki grup arasında silahlı kavga çıkmış, iki kişi yaralanmıştı. Şüpheliler polis ekiplerince yakalanarak göz altına alındı.

Olay saat dün gece 02.30 sıralarında Çubuklu Mahallesi, Engürü Bağı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, silahına sarılan saldırgan iki kişiyi yaralayarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Silahlı saldırı sonucu yaralanan iki kişiye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre,  Şafak Ö.  Ensar A. ile Efe Kürşat A. (19), Kenan B. (20) ve Erdi B. (28) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Efe Kürşat A.’nın Şafak Ö. ve Ensar A.'yı silahla yaraladı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralıların ilk ifadelerinde ise kendilerine saldıran kişileri daha önceden tanıdıkları ve olay öncesinde Kenan B. İle Erdi B.'nin alkollü olduklarını, aralarında çıkan bir tartışmadan dolayı kavga etmeyi başladıkları, Efe Kürşat A.'nın ise kendilerine silah çekerek ateş ettiğini söyledikleri öğrenildi.  Şüpheli Efe Kürşat A. (19), Kenan B. (20) ve Erdi B. (28) kısa bir süre sonra Beykoz, Çubuklu Mahallesinde yakalanarak gözaltına alınırken, saldırıda kullanılan silah Efe Kürşat A.'nın üzerinde ele geçirildi. Efe Kürşat A.'nın kasten yaralama ve tehdit suçlarından kaydı olduğu öğrenilirken, Kenan B.'nin kasten yaralama ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan,  Erdi B.'nin ise kasten yaralamadan suç kaydı olduğu tespit edildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Kenan B. ve Erdi B. adli makamlarca serbest bırakıldı. İki kişiyi yaralayan Efe Kürşat A. da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti