Kategoriler

Tişört Üzerine Canlı Karikatür Sergisi Kartal’da Açıldı

Kartal Belediyesi ile Hasat Sanat Atölyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen “Tişört Üzerine Canlı Karikatür” sergisi, Kartal Hasat Sanat Derneği’nde açıldı.

Eski tren istasyonunun bulunduğu sokakta yer alan serginin açılışına, Kartallı pek çok sanatsever katıldı. Hasat Sanat Atölyesi üyeleri, karikatüristler, şair ve yazarların davetli olduğu serginin açılış konuşmasını, eğitimci ve şair yazar Niyazi Yaşar yaptı. Yaşar’ın ardından söz alan Karikatürist Hasan Seçkin’in ise 40 yıldır çizdiğini belirterek Hasat Derneği’nin bulunduğu sokağın bu tür sanat etkinlikleri ile şenlenmesini dilediğini söyledi.

Etkinlik daha sonra şair ve yazarların konuşmaları ve şiir sunumları ile devam etti. Katılımcıların üzerlerinde karikatürlerin çizili olduğu tişörtleri giydiği etkinlikte sanatçılar, canlı karikatür çizimi de yaptı. Etkinlik müzik dinletisi ile sona erdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
271 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
266 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
342 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
270 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
292 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
289 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
236 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
216 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
324 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
223 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti