Kategoriler

Kağıthane Belediyesi’nden spora büyük destek

Kağıthane Belediyesi ilçedeki futbol kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılaması adına 273 bin TL tutarında nakdi destekte bulundu.

‘’Sporcuhane’’ isimli projesini hayata geçiren Kağıthane Belediyesi, son olarak ilçedeki 31 futbol kulübüne 273 bin TL tutarında nakdi destekte bulundu. Nurtepe Sosyal Tesisi’nde amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, konuyla ilgili olarak, ‘’Sporcuhane projesiyle çocuklarımız, gençlerimiz için alanlar ve imkanlar oluşturuyoruz. Daima sporun ve sporcunun yanındayız’’ dedi. Kağıthane Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir de buluşmada söz alarak, desteklerinden dolayı Öztekin'e teşekkür etti.

KULÜPLERE ÜCRETSİZ SAHA TAHSİS EDİLDİ

Kağıthane Belediyesi nakdi desteklerin yanında ayni desteklerle de sporu kalkındırmayı hedefliyor. Belediye kendisine ait Yahya Kemal, Hasbahçe, Nurtepe, Abide-i Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Seyrantepe ve Sadabad sahalarını futbol kulüplerine maç ve antrenmanlarını yapabilmeleri için ücretsiz olarak tahsis etti. Kulüplerin müsabakalarına ulaşımları için araç tahsisi, başarılı kulüplere maddi destek, tüm kulüplere spor malzemesi yardımı da Kağıthane Belediyesi’nin ilçede sporun kalkınması için gerçekleştirdiği çalışmalar arasında yerini aldı. Spor kulüplerini desteklemenin yanı sıra spor altyapısını da profesyonele çıkaran Kağıthane Belediyesi Nurtepe ve Hasbahçe statlarının zemin, pist ve tribünleri başta olmak üzere komple yeniledi.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
249 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
242 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
297 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
249 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
264 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
260 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
216 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
199 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
287 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
207 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti