Kategoriler

Kartal Belediye Başkanı proje alanlarına çıkarma yaptı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal'da planlanan projeler ile ilgili saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Neyzen Tevfik Meydanı, Hürriyet Caddesi, Hamam Sokak, Atatürk Parkı, Ankara Caddesi ve Rıhtım Caddesi'ne giderek başlatılacak çalışmalar ile de alakalı bilgilendirmede bulunan Başkan Yüksel ve beraberindeki teknik ekip, ziyaret edilen bölgelerde yakın zamanda yenileme çalışmalarının başlayacağını açıkladı.

"Kartal'ı Kartal'ı canlandıracak işler yapacağız"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni projelerini anlatırken,“Kartal’ın önemli bir cazibe merkezi olması için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Var olan parklarımızı yenilerken, yeni parklarımızı da komşularımızın hizmetine açıyoruz. Kent merkezimizi, yeşil odaklı, çevreci ve yaşanabilir bir hale getirmek için Spor Caddesi’ni tamamen yenileyerek ‘Prestij Caddesi’ oluşturacağız. Bu çalışma aşağı yaklaştığında Neyzen Tevfik Meydanı’nda da bir yenileme çalışmasını başlatmış olacağız. Neyzen Tevfik Meydanı ve yolun karşısındaki alan yenilenecek. Daha çok oturma alanı, rekreasyon alanı, peyzaj alanı olacak. Bu meydan yenilenip ışık ışıl olduktan sonra, tren yolunun altındaki alanda da bir yenilik çalışması olacak. Bu konuda TCDD'den onay bekliyoruz. Buranın aşağısı da Hürriyet Caddesi… Uzun süredir proje detayları üzerinde çalışıyoruz. Hürriyet Caddesi, Hamam Sokak, Ankara Caddesi ve Rıhtım Caddesi’nde yenileme süreci başlıyor. Bu alandaki metruk görüntüye son vereceğiz. Bu caddeler, İBB Kentsel Tasarım Ofisi ve Belediyemiz Etüt Proje Müdürlüğü ortak çalışması ile yenilenecek. Bu anlamda, Kartal'ı canlandıracak işler yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz." İfadelerinde bulundu.

Atatürk Parkı ve Çay Bahçesi’ne rekreasyon

Kartal sahilinde bulunan Atatürk Parkı ile ilgili çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Gökhan Yüksel, "Kartal sahilde, balıkçılar çarşısının karşısındaki Atatürk Parkı’nda, çay bahçemizde bir takım çalışmalarımız olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu alanda çalışmalarımıza başlıyoruz. Yakın zamanda bu parkımızda yeni bir rekreasyon alanı oluşturacağız. Daha yeşil ve daha çok çocuk oyun alanı olan ve aynı zamanda komşularımızın gelip rahatlıkla çay ve kahve içebilecekleri bir sosyal tesisimiz de olacak. Yakın zamanda çalışmalar başlıyor, projemiz hayata geçmiş olacak." dedi. KENT YAŞAM

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
71 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti