Kategoriler

BELEDİYEDEN 7'DEN 70'E HERKESE MASKE VE KOLONYA

Kağıthane Belediyesi pandemi ile mücadele kapsamında temizlik, dezenfekte ve denetim çalışmalarının yanı sıra her yaştan vatandaşa maske ve kolonya dağıtıyor.

Dünya ile birlikte Türkiye koronavirüsle mücadele ederken, Kağıthane Belediyesi bu süreçte sosyal yardım çalışmalarını sıklaştırdı. Belediye ekipleri; okullar, evler, işyerleri ve hatta park ve sokaklarda vatandaşlara kolonya ve maske dağıtıyor.

Pandemide bir yıl geride kalırken, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin vatandaşlara bugüne kadar 5 milyon 200 bin maske, 540 bin kolonya ve dezenfektan dağıttıklarını açıkladı. Yanı sıra belediye tarafından pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine 80 bin gıda kolisi ulaştırıldı. Belediyeye bağlı Aş Evi'nden de her gün iki öğün 1.200 aileye düzenli olarak sıcak yemek götürülüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
168 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
160 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
188 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
158 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
171 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
153 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
150 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
178 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
140 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti