Kategoriler

Bağcılar’da sıra dışı bir kütüphane

Bağcılar Belediyesi bu yıl hizmete açılan binasında sıradışı bir kütüphane açtı. Klasik kütüphane anlayışının dışında özel olarak tasarlanan ve içinde 8 bin kitabın yer aldığı modern kütüphane yoğun ilgi görüyor. Belediyeye gelen ilçe sakinleri, bir yardan çaylarını yudumlarken biryandan da kitap okumanın tadını çıkarıyor.

Bağcılar Belediyesi eğitim ve kültür hizmetleri kapsamında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yeni bir projeyi hayata geçirdi. Bu çerçevede Bağcılar Belediyesi başkanlık binasında modern şekilde inşa edilen kütüphane faaliyet göstermeye başladı. Kütüphanede; Felsefe, Psikoloji, Doğa Bilimleri, Matematik, Teknoloji, Sanat, Edebiyat, Tarih gibi birçok alanda yazılmış toplam 8 bin eserin yanında gazete ve dergi gibi süreli yayınlar da yer alıyor. İşlem yapmak veya ziyaret için belediyeye gelen vatandaşlar, kütüphanede kitap okuyarak veya araştırma yaparak zaman geçiriyor. Kitap sevdalılarını cezbeden kütüphanede çay, kahve ve içecek ikramı da ücretsiz olarak yapılıyor.

“MOLA VERMEK İÇİN KÜTÜPHANEYE UĞRAYABİLİRLER”

Sıradışı bir tasarıma sahip olan okuma salonunun ilçeye hayırlı olmasını dileyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Hemşehrilerimiz belediyeye geldiklerinde işlerini tamamladıktan sonra bir mola vermek için kütüphanemize uğrayabilirler. İkramlarımız eşliğinde kitap okuyarak hem dinlenecek hem de yararlı zaman geçirecekler. Özellikle gençlerimiz için çok güzel bir kültür hizmeti” dedi.

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören kütüphane hafta için 08.30 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti