Kategoriler

Kadınları güçlendiren proje

Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında desteklenen Kadın Adayları Destekleme Derneği, Avrupa Yerel Demokrasi Ajansı (ALDA)’nın ortağı olduğu ve Büyükçekmece Belediyesi’nin 14 pilot belediyeden biri olarak seçildiği “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesine başvurular başladı.

Ocak sonunda başlayacak ve 3 gün sürecek eğitimlere katılacak kadınların toplumsal hayatın tüm alanlarında hak ve fırsatlardan eşit biçimde yararlanmaları ve güçlenmeleri için kentin karar mekanizmalarına katılımlarının artması, eşitlikçi ve kapsayıcı yerel politikaların hayata geçirilmesi hedefleniyor.

BAŞVURULAR SOSYAL DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILIYOR

CEMR’in “Avrupa Yerel Yaşamda Eşitlik Şartı” rehberliğinde 12 ay çeşitli programlarla sürecek olan projenin eğitim alanına katılmak isteyenler kadın hakları, müzakere yöntemleri, yerel siyaset kadınlar için neden önemlidir, toplumsal cinsiyet eşitliği, yerel yönetimler mevzuatı, kadın ve liderlik ve toplumsal cinsiyete duyarlı bütçeleme konularında eğitim görecekler. Bütün katılımcı adaylar Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğüne başvurarak eğitime katılabilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
130 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
119 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
124 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
136 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
125 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
120 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
121 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
132 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
113 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti