Kategoriler

Büyükçekmece, Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Pelin Batu’yu ağırladı

Büyükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tarihçi Yazar Sacide Bolcan moderatörlüğünde Oyuncu, Şair ve Tarihçi Yazar Pelin Batu’yu ağırladı.

Kurşunluhan - Kültürpark’ta gerçekleşen “Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ konulu söyleşiye katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kadınların eşit değil daha büyük olduğunu ifade ederek bütün kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı ve tüm katılımcılara çiçek dağıttı.

Kadın tarihi konuşuldu

Büyükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği ‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ söyleşisinde dünya ve Türkiye’de kadın tarihi, kadınların yaşadığı haksızlıklar, kadınların eğitim, sanat ve bilimde yer alma tarihi ve kadınların başarıları konuları yer aldı. Söyleşinin akabinde Pelin Batu’nun ‘’Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar’’ isimli kitabının imza töreni gerçekleşti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti