Kategoriler

Demir bilekler kozlarını paylaştı

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen bilek güreşi gösteri maçında Türkiye şampiyonu Akın Demir ile kursiyer Atilla Emre Damar karşı karşıya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı müsabakada milli sporcu Demir, 5 aylık sporcu Atilla karşısında zor anlar yaşadı.

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, önemli bir bilek güreşi organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda 65 kilogramda birinci olan Akın Demir, sosyal medyadan videolarını izlediği Atilla Emre Damar’la iletişime geçti. İkili arasında yaşanan sohbette Demir, performansını beğendiği Atilla’ya meydan okudu.

Sağ ve sol kolda 5’er maç yaptılar

5 aylık sporcu olmasına rağmen kendine güvenen Damar, maç teklifini kabul etti. İkili Engelliler Sarayı Spor Salonu’nda bir araya geldi. Büyük bir heyecanın yaşandığı etkinlikte sporcular, sağ ve sol kolda yaptıkları 5 maçın sonunda dostluk kazandı. Milli sporcu Akın, Damar’ın yeni spora başlamasına rağmen çok sağlam olduğunu ve ileride büyük başarılara imza atacağını söyledi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
132 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
121 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
141 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
125 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
126 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
121 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
122 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
137 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
115 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti