Kategoriler

RENKLİ YAZ AKŞAMLARI ÖYKÜ GÜRMAN İLE BAŞLADI

ANKAmall’da Ağustos ayı boyunca sürecek sanat şöleni, Öykü Gürman ile Necati ve Saykolar konserleriyle başladı

PROFAM tarafından yönetilen, alışverişin yanı sıra sosyal hayatın da merkezi olan ANKAmall, Ağustos ayı boyunca devam edecek konserlerine geçtiğimiz hafta sonu Öykü Gürman ile Necati ve Saykolar konserleriyle başladı; Başkentlilere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Ziyaretçileri için dolu dolu bir yaz programı hazırlayan ANKAmall, Botanik Bahçe’de gerçekleşen etkinliklerde 5 Ağustos akşamı büyük küçük herkesin severek dinlediği Öykü Gürman’ı, 6 Ağustos Pazar günü ise Necati ve Saykolar’ı ağırladı. Gürman en güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirirken, Necati ve Saykolar da Başkentte rock rüzgarları estirdi.

Açık hava sinemasına büyük ilgi

Cuma ve cumartesi akşamları en sevilen sanatçıları Başkentlilerle buluşturacak olan ANKAmall’da, her pazar günü Botanik Bahçe’de gerçekleştirilecek açık hava sinema gösterimleri de başladı.

İlk olarak geçtiğimiz pazar günü gösterimi gerçekleşen Türk sinemasının en eğlenceli filmlerinden “Aile Arasında” filmi Başkentlilerden büyük ilgi gördü. Film gösterimleri ağustos ayı boyunca her pazar günü saat 20.00’da ücretsiz olarak gerçekleşecek. Önümüzdeki haftalarda ise “Starwars”, “Arif V 216” ve “Buz Devri”, sinemaseverlere açık havada büyüleyici akşamlar yaşatacak.

Konserler tüm hızıyla devam edecek

Ziyaretçilerine müzik ve eğlence dolu bir yaz ayı vaat eden ANKAmall, 12 Ağustos’ta Pandami Music’i, 13 Ağustos’ta ise Buray’ı sevenleriyle buluşturacak. Yıldızlar geçidi sırasıyla Edis, Gazapizm, Ümit Besen &Pamela, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ve Retrobüs konserleri ile devam edecek.

Vintage Fest’e heyecanlı geri sayım

Ankara’da ilk kez ANKAmall tarafından gerçekleştirilecek olan Vintage Fest için de geri sayım başladı. 26, 27, 28 Ağustos tarihlerinde Botanik bahçede gerçekleşecek olan festivalde birbirinden kıymetli antikaların stantları, paha biçilemez değerde klasik araçların sergisi, keyifli sahne şovları, atölyeler, yarışmalar ve canlı performanslar yer alacak. Tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Ağustos programı:

12 Ağustos Cuma – Pandami Music

13 Ağustos Cumartesi – Buray

18 Ağustos Perşembe – Edis & Gazapizm

20 Ağustos Cumartesi – Ümit Besen &Pamela

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti