Kategoriler

ESENYURT HALA AK PARTİ’NİN HİZMETLERİNİ KONUŞUYOR

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi çerçevesinde bir gününü Esenyurt’ta geçirdi. İlçe sakinleriyle sohbet eden Özdemir, CHP yönetiminde olan Esenyurt’ta hala AK Parti’den kalan hizmetlerin anlatıldığını söyledi. Özdemir, “Birileri gibi yapamayacaklarımızı anlatmıyoruz. Aksine yaptıklarımızı muhataplarından dinliyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün’’ programlarının bugünkü durağı Esenyurt oldu. Bu kapsamda İstanbul’daki AK Partili belediye başkanları sabah Esenyurt’ta bir araya geldi. Belediye başkanları ilk olarak AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ve ilçenin sorunlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan partililer daha sonra sahaya indi.

Belediye başkanları kendileri için belirlenen mahalleleri dolaşmaya başladı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de Şehitler Mahallesi ve Battal Gazi Mahallesi’nde saha çalışmasını yaptı. Muhtarlıkla ziyaretlere başlayan Özdemir, esnafla bir araya geldi. İşyerlerine uğrayan Özdemir, onlara hayırlı işler dileyip istek ve önerilerini dinledi.

Algı siyaseti yapanlara karşı hizmet siyasetini anlatıyoruz

AK Parti kadrolarını sahada gören vatandaşların memnuniyeti ise gözlerinden okunduğunu belirten Özdemir, “Geleceğin Türkiye’sini kurabilmek için tüm gücümüzle sahadayız. Bugün Esenyurt’u ziyaret ettik. Muhalefet partileri, yaptığımız çalışmaların üzerini kapatıp çok zor durumda olduğumuzu göstermek için farklı kampanyalar yürütüyorlar. Ülkemizi karanlığa götürmek için algı siyaseti yapanlara karşı hizmet siyasetimizi anlatıyoruz. Biz bugüne kadar olduğu gibi hizmet ve eser üretmeye her alanda yeni zaferler yazmaya devam edeceğiz. Bunu başarmak için de bütün gücü değerli halkımızdan alıyoruz. Aramıza kimse giremeyecek. Bunu Esenyurt’ta da gördük. Şu anda CHP yönetimindeki Esenyurt’ta vatandaşların hala AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan övgüyle bahsetmeleri bizleri sevindirdi. Birileri gibi yapamayacaklarımızı anlatmıyoruz. Aksine yaptıklarımızı muhataplarından dinliyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti