Kategoriler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 KASIM’DA İKİ ÖNEMLİ PROJEYİ HİZMETE SUNUYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şehrin ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren, Tekirdağ’ı daha da ileriye taşıyacak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda yapımına başlanan Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis ile Malkara Çok Amaçlı Salon’un açılış töreni 14 Kasım’da gerçekleştirilecek.

Hayrabolu ilçesi İlyas Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis Projesi 400 m² konferans salonu, buna hizmet eden 250 m² fuaye,  50 m² kantin ve 5 adet kulüp odasından oluşuyor. Proje kapsamında ayrıca kültürel tesis 219 m² restoran (kapalı) restorana hizmet eden 150 m² mutfak, bulaşıkhane ve depolar bulunuyor. Ayrıca 130 m² fitness, fitness salonu ve havuza hizmet eden soyunma odaları da projede yer alıyor.

Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi'nde yapımı devam eden ve 2 bin 443 metrekare inşaat alanına sahip olan Malkara Çok Amaçlı Salon; bodrum, zemin ve normal kattan oluşuyor. Bodrum katta; su deposu, makine dairesi, elektrik odası, mescit, abdesthane ve depo yer alırken zemin katta ise; güvenlik, bilet satış noktası, idari oda, erkek VİP odası, kadın VİP odası, dekor deposu ve sahne arkası yer alıyor. Birinci katta ise 8 tanesi engelli yeri olmak üzere 282 kişilik çok amaçlı salon, ışık ve ses odaları, fuaye, kafeterya ve mutfağı ve bebek bakım odası yer alıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “14 Kasım 2022’de Malkara ve Hayrabolu ilçelerimizin kurtuluşlarının 100. Yıl dönümünde iki önemli projemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Çalışmaları yerinde inceleyerek Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımızdan ve firma yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Ben Malkaralı ve Hayrabolulu hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti