Kategoriler

Kartal'da Gaziler Günü unutulmadı

“19 Eylül Gaziler Günü” törenleri kapsamında Kartal Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törene Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,  Deniz Teknik Komutanı Doktor Mühendis Albay Murat Elge, Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ile birlikte kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Atatürk Anıtı’na sırasıyla çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.

Törenden sonra gazilerle sohbet ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu daha sonra gaziler onuruna Kartal Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Başta Kartal Kaymakamı Abdullah Demir olmak üzere protokolün hazır bulunduğu programda gazilerin taleplerini dinleyerek notlar alan Başkan Vekili Aksu, “Başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; vatanımız için canı pahasına mücadele etmiş olan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
71 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti