Kategoriler

Kağıthaneli gençler, gençlik merkezi ile üniversiteli olacak

Hamidiye Gençlik Merkezi gençlerin kariyerine önemli katkılar sunacak. Kağıthane Belediyesi'ne bağlı gençlik merkezinde üniversite hazırlık ve kişisel gelişim kurslarına kayıtlar başladı.

Kağıthane Belediyesi, 14-30 yaş aralığındaki gençlere ücretsiz üniversite hazırlık ve kişisel gelişim kursları açmaya hazırlanıyor. Hamidiye Gençlik Merkezi'nde uzman eğitmenler tarafından verilecek dersler için başvurular başladı.

Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Hamidiye Gençlik Merkezi'ne 09.00-19.00 saatleri arasında gelerek başvuru formu doldurmaları istendi. Yanı sıra belediyeye ait merkezde adayların rahat bir ortamda birlikte ders çalışabilmeleri için Millet Kıraathanesi de bulunuyor. Gençler yüzlerce farklı türde kaynak kitabı burada bulabilirken ücretsiz internet ve ikramlardan da yararlanabiliyor.

Kişisel gelişim kursları arasında da; İngilizce, Kuran-ı Kerim, Arapça, diksiyon, işaret dili, gitar, keman, resim, ebru ve drama dersleri olacak. Kursu başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları verilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
194 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
186 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
218 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
188 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
201 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
195 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
173 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
169 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
205 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
163 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti