Kategoriler

Kurban kesen Sefaköy'e artık mağlubiyet yok

İstanbul 1.Amatör 9.Grupta mücadele veren Sefaköy Kartalspor, kurban kesti.Açıklama Yapan Kulüp Başkanı Yener Dayı, "Takımın üstünde bazı uğursuzluklar hissettik." dedi.

İnşallah takımın üstündeki uğursuzluklar gider" dedi.

1.Amatör 9.Grupta mücadele veren Sefaköy Kartalspor hafta sonu oynanan Fatih Hilalspor maçından galip ayrılmasına rağmen ilk maçta iki oyuncunun hastaneye kaldırılması ve şanssızlıkları kırmak için bugün Sefaköy Kartalspor tesislerinde kurban kesti.

Başkan Yener Dayı,tek tek futbolcular kesilen kurbanın kanını alınlarına sürdü. Ligin ikinci haftası deplasmanda oynayacağı Ateştuğlaspor ile oynanacak maç öncesi Kulüp Başkanı Yener Dayı,Genel kaptan Utku Dayı,Teknik direktör Aytaç içten ve yönetimle birlikte, "Dini niyetlerle bu güzel kurbanımızı kesmek üzere bir araya geldik.

Başkan Dayı, "Aslında sezon başında bunu yapmamız gerekiyordu. Biraz geç kaldık ama takımın üstünde bazı uğursuzluklar hissettik. Böyle bir kurban kesmeyi nasip etti Allah bize. İnşallah takımın üstündeki uğursuzluklar gider. Futbolcularımızın da sakatlanması gibi konulara engel olur. Niyetlerimizi, dualarımızı kabul eyle.

Takım kurban kesildikten sonra Ateştuğlaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
167 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
159 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
187 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
170 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
164 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
151 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
148 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
175 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
139 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti