Kategoriler

Iğdır ‘da Kızılay'dan vekaletle kurban kesim kampanyası

Iğdır da Türk Kızılayı’nın “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganıyla yürüttüğü ‘’Vekaletle Kurban Kesim’’ kampanyasında bağışlar kabul edilmeye başlandı.

 Türk Kızılayı Iğdır Şube Başkanı Tahir Artantaş, kampanya hakkında basın açıklaması yaptı. 

             Artantaş, bu yıl kurban vekalet bedelinin, yurt içi için 735 TL, yurt dışı için ise 500 TL olarak belirlendiğini ifade ederek, 2 Ağustos 2017 itibarı ile başlayan kampanyası’nın 1 Eylül 2017 tarihine kadar süreceğini belirtti. Kızılay’ın “Kurbanda Kızılay Modeli” sayesinde hayırseverlerin kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebileceklerini ifade eden Artantaş, “Kızılay olarak son 10 yıldır olduğu gibi bu yıl da Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası ile yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırmayı planlıyoruz. Bu modelde; Et ve Süt Kurumu veterinerleri tarafından özenle seçilen kurbanlıklar, yine kurumun modern kombinalarında vekalet sahiplerinin isimleri okunarak, Kurban Bayramı’nın ilk 3 günü kesilecek. İslami şartlara uygun şekilde gerçekleştirilecek kesimlere din görevlileri, veterinerler ve noter de eşlik edecek’’ dedi.

                 Vekalet vermek isteyenlerin, Türk Kızılayı Iğdır  Şubesi’nin hesap numarasına EFT yapabileceğini, şubeye ulaşarak nakit ödeme gerçekleştirebileceğini ifade eden Artantaş, vatandaşların, kurban vekaleti ile ilgili bilgi almak genel merkez veya şubeye ulaşabileceklerini söyledi.

    Artantaş, Kurban bağışı döneminde Türk Kızılayı’na vekâlet verme yoluyla bağışta bulunabilirsiniz. Bunun için www.kizilay.org.tr bağış sayfası veya 168 ücretsiz çağrı merkezinden kurban vekaleti verilebilmektedir. Kurban bağışı elden makbuz karşılığı Kızılay Iğdır Şube Başkanlığı’na başvurulabilecek. Veya banka aracılığıyla da tahsil edilebilecek.” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti