Kategoriler

Kartal belediyesi'nden üniversite öğrencilerine sıcak ikram

Kartal Belediyesi, Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi önüne getirilen mobil araçla üniversite öğrencilerine sıcak çorba, çay ve kahve ikramı yapıyor.

Sabahın erken saatlerinde öğrencileri karşılayan Kartal Belediyesi ekipleri, haftanın beş günü öğrencilere sıcak çorba ile içecek ikram ediyor.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, güne erken saatlerde başlayan üniversite öğrencilerinin bütçelerine destek olmak ve sağlıklı beslenmelerini sağlamak amacıyla her yıl kış aylarında gerçekleştirdiği çorba ve sıcak içecek dağıtımına başladı.

Üniversite öğrencileri, soğuk kış günlerine Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Neriman-Sami Türkdoğan Aşevi’nde yapılan çorbalarla sıcak bir başlangıç yapıyor.

Sabah erken saatlerde Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi önünde ikram edilen çorbalarını ve sıcak meşrubatlarını içen öğrenciler, yapılan ikramdan oldukça memnun olduklarını dile getirerek Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Kartal Belediyesi’nin sıcak çorba ve içecek ikramı, eğitim öğretim yılı boyunca hafta içi her sabah devam edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
78 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
92 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
85 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti