Kategoriler

Bağcılar’da Yönetim Sahaya İndi

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, “Yönetim Sahada” kapsamında sahaya indi. Belediye yönetimi, ilçe sakinleriyle hem sohbet edip onları dinliyor hem de ihtiyaçları yerinde görüyor. Vatandaşların çok memnun kaldığı etkinlik, 6 hafta sürecek.

Bağcılar Belediyesi, halkla iç içe olmak ve gönüllere dokunmak amacıyla “Yönetim Sahada” etkinliğini hayata geçirdi. Bu çerçevede Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başkan yardımcıları ve birim müdürleri sabah saat 06.00’da sahaya indi. 4 ayrı mahalleye dağılan yönetim ekibi dükkanını yeni açan esnafı selamlayıp hayırlı işler diledi. İşe giden vatandaşlarla da sohbet eden Özdemir ve ekibi onların sorun ve taleplerini dinledi.

Gezi sırasında notlar alındı

Mahallenin sokaklarını dolaşan Özdemir ve mesai arkadaşları, kaldırımlardan tabelalara kadar gördüğü eksiklikleri not aldı. Gezi boyunca tutulan notlar, en kısa sürede çözülmesi için ilgili müdürlüğe iletildi. Özdemir, önümüzdeki dönem hizmete açılması beklenen E-Spor Merkezi, 7’den 70’e Yaşam Merkezi ve Şehir Kütüphanesi’nin inşaat alanına uğrayıp çalışmaları yerinde gördü.

Onların içinde olmak bize güç veriyor

Daha yaşanılabilir bir Bağcılar için mücadele ettiklerini söyleyen Özdemir, “İlçemizi biz Bağcılarlı hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Onların içinde olmak bize güç veriyor. Birlikte sorunlarımızı ve geleceğe ilişkin ne yapabileceğimizi konuşuyoruz. Fikir alışverişi sonucunda en iyisine karar verip uyguluyoruz. Saha çalışmamız çok güzel ve verimli oldu” dedi. Vatandaşlar, kendileriyle yakından ilgilenen Özdemir ve ekibine teşekkürlerini iletti. Her Cuma sabahı gerçekleşen Yönetim Sahada etkinliği, 22 mahallede tamamlanana kadar 6 hafta boyunca devam edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
58 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
72 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
62 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti