Kategoriler

Türkler bugün Maltepe'ye akın etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çepni Dernekler Federasyonu katkılarıyla düzenlenen, 5-8 Ocak arasında yapılacak 1. Yörük Türkmen Çepni Kurultayı etkinliği başladı.

Türk dünyası Maltepe'de buluştu

Çepni Dernekler Federasyonu'nun Maltepe Etkinlik Alanında düzenlediği etkinlik başladı. Başta Türki Cumhuriyetleri olmak üzere yurt içi ve yurt dışında yaşayan Türkler bugün Maltepe'ye akın etti.
Etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından gelen dernekler, vakıflar ve federasyonlar katılırken Türk dünyasının buluştuğu bu kültür şöleninde yörelerimizin yemek ve dans kültürü sergileniyor.

CHP yönetimi de üst düzey katılım gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Maltepe'deki etkinliğe katıldı.  Etkinlik folklor gösterileriyle devam ederken protokolde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç gibi siyasi isimler de yer aldı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
77 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
70 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
57 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
70 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
79 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
88 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
93 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
80 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti