Kategoriler

"Burada çalışma yok"

Adıyaman'da çekildiği anlaşılan bir videoda vatandaştan korkunç iddialar öne sürüldü. Vatandaş, "arama kurtarma faaliyetleri için kameraların gelmesi bekleniyor" dedi.

Bölgeyle ilgili iletişim kuran bine yakın basın mensubunun oluşturduğu Basın Kulübü isimli Whatsapp grubunda yayınlanan bir videoda ifade edilen iddialar kan dondurdu. Grupta paylaşılan bir videoda konuşan vatandaş, arama kurtarma çalışmaları için çekim yapılmasının beklendiğini öne sürdü.

ENKAZ ALTINDAN SES GELİYOR

Adıyaman'da çekildiği düşünülen videoda konuşan kişi, "burada herhangi bir çalışma yok. Arama kurtarma faaliyetleri için kameraların gelmesini bekliyorlar. Kameralar geldi şimdi de AFAD ekiplerinin gelmesi bekleniyor. İki gündür burada enkaz altında bir kişi yardım için bağırıyor ancak kimse aldırış etmeden yürüyüp gidiyor" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
78 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
92 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
85 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti