Kategoriler

Küçükçekmeceli futbolcular Sağlık kontrolünden geçtiler.

2017-2018 Futbol Sezonun İstanbul Amatör Liglerinde mücadele verecek olan Küçükçekmece ilçe futbol kulüplerinde forma giyecek olan futbolcular dün sağlık taramasından geçirildi.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından gerçekleştirilen sağlık taraması dernek merkezinde sabah erken saatlerde gerçekleştirildi.

Kontroller Kalp ve Damar Cerrahi uzman Dr. Yavuz Buharaloğlu tarafından muayene edildiler. Yapılan kontrollerin ardından futbolcuların sağlık durumlarının gayet iyi olduğu gözlendi. Daha sonra doldurulması gereken evraklar doldurularak sağlık taramasından geçirilen sporcularımızın resimli sağlık raporları Kalp ve Damar Cerrahi uzman Dr. Yavuz Buharaloğlu tarafından onaylanarak kulüp yetkililerine teslim edildi.

Sağlık taraması işlemlerinin bitirilip raporların onaylanmasından sonra bütün sporcularımızın sağlıklı ve zinde olduğu futbol oynamaya bir manilerinin olmadığının tespiti üzerine Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Kalp ve Damar Cerrahi uzman Dr. Yavuz Buharaloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti