Kategoriler

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE PSİKO - SOSYAL DESTEK

Ataşehir Belediyesi, deprem bölgelerinden Ataşehir’e gelen yurttaşlara yönelik psiko- sosyal destek çalışmalarına başlıyor.

Belediye bünyesinde hizmet veren merkezlerde, psikologların desteğiyle yurttaşların yaşadıkları süreci psikolojik olarak en az hasarla atlatılması amacıyla çalışmalar gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 2 büyük depremin ardından depremden etkilenen vatandaşlara yönelik yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Depremin hemen ardından bölgeye arama kurtarma ekibi gönderen, depremzedeler için yardım kampanyası başlatan, Ataşehirlilerin bağışladığı yardımları bölgeye ileten ve en acil ihtiyaç olan yemek konusunda da Hatay başta olmak üzere Malatya, Adıyaman ile Kahramanmaraş’ta Aşevleri kurarak sıcak yemek hizmeti sunan Ataşehir Belediyesi, depremzedelerin her konuda yanında olmaya devam ediyor.

Deprem bölgesinden Ataşehir’e gelen üniversite ve lise öğrencilerine yönelik eğitim desteğini de başlatan Ataşehir Belediyesi şimdi de ücretsiz olarak, “Psiko – Sosyal” destek hizmeti vermek için çalışma başlatıyor.

Ülkemizi derinden sarsan depremin toplum üzerinden oluşturduğu psikolojik travmanın etkilerini azaltmak adına desteğe ihtiyaç duyan 14 yaş ve üzeri yurttaşlar, Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 5000 Çağrı Merkezi’ni, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün (5712 – 5717 5763 - 5737) ile Yeni Hayat Gençlik Merkezi’nin (1966) dahili numaralarından detaylı bilgi alarak randevu oluşturabilirler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
78 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
92 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
85 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti