Kategoriler

Karlıktepe’deki Spor Parkı Projesinde sona gelindi

Kartal Belediyesi’nin Karlıktepe Mahallesi'nde başlattığı spor parkı projesinde sona yaklaşıldı. Mahalle sakinlerinin spor yapmaları ve dinlenebilmeleri için ideal bir ortam sağlayacak olan proje için artık gün sayılıyor.

Kent kimliğinin yaşatılmasında, sağlıklı çevreler yaratılmasında ve vatandaşların eğlenme, dinlenme, sosyalleşme ile çeşitli aktiviteleri gerçekleştirmelerine imkân tanıyan projeleri hayata geçiren Kartal Belediyesi’nin başlattığı spor parkı projesi, tamamlanma aşamasında.Kartal Belediyesi tarafından bölgedeki gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla hayata geçirilen spor parkı projesi kapsamında, birçok spor sahası inşa edildi. Basketbol sahası ve tenis kortlarının yanı sıra, koşu ve yürüyüş yollarına da yer verilen projenin en önemli özelliklerinden biri de geniş yeşil alanları ve doğal ortamı koruma amaçlı peyzaj düzenlemeleri olacak. Toplamda 7183 metrekare alan üzerine kurulan parkta, 2901 metrekare yeşil alan bulunacak.

Park içinde yer alacak oturma alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları da projenin keyifli bir hal almasına katkı sağlayacak.Ayrıca proje kapsamında bir adet idari bina inşaat aşamasında. Bu binada spor yapmaya gelenler için soyunma ve duş odaları; kadın, erkek ve engelli vatandaşlar için tuvaletler, idari ofis ve kafeterya bulunacak.

Spor parkı projesi, Kartal Belediyesi'nin son yıllarda hayata geçirdiği önemli projelerden biri olarak göze çarpıyor.Projede yer alan spor sahaları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar, bölgenin canlılığını artırarak, sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyen vatandaşların ihtiyacını karşılayacak. Karlıktepe Mahallesi Yıldız Caddesi üzerindeki spor parkı yakın zamanda tamamlanarak Kartallıların hizmetine açılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
63 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
58 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
61 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
85 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
70 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti