Kategoriler

Aydıner, "Betona değil, yeşile yatırım yapıyoruz"

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 45 bin metrekarelik alanda yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi projesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Otopark bölümü tamamlanan projeyle ilgili mühendislerden bilgi alan Başkan Aydıner, “Betona değil, yeşile yatırım yapıyoruz. Söz verdiğimiz gibi toplam 15 fonksiyonlu Millet Bahçemizi hızla tamamlıyoruz” dedi.

TOPLAM 15 FONKSİYONLU

Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski Pancar Motor Fabrika alanında yapımı hızla devam eden, toplam 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi’nde; zemin altı otopark, tematik bahçeler, çocuk oyun, etkinlik ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru, müze ve kütüphane, biyolojik gölet, kuru havuz, çim amfiler, millet kıraathanesi ve gül bahçesi yer alıyor. Otopark bölümü tamamlanan projenin 2024 yerel seçimlerinden önce tamamlanması hedefleniyor.

“USTALIK ESERİMİZ”

Bugüne kadar dinamik bir ruhla proje üstüne proje geliştirdiklerini belirten Başkan Atila Aydıner, “Betona değil, yeşile yatırım yapıyoruz. Söz verdiğimiz gibi toplam 15 fonksiyonlu Millet Bahçemizi tamamlıyoruz. Bu projemiz için ‘ustalık eserimiz’ diyebiliriz. Projemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın yaşamına büyük renk katacak, gelecek kuşaklara çok güzel bir miras olarak kalacak ve ilçemiz Bayrampaşa da millet bahçesiyle anılacak.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
130 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
119 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
124 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
136 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
125 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
120 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
121 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
132 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
113 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti