Kategoriler

Ahşap El Sanatları Sergisi Sevenleriyle Kartal’da Buluşuyor

Kartal Belediyesi, Mart ayı kültür ve sanat programı kapsamında yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Sanatçı Ersan Gören’in el emeği gerektiren ince işçiliğinden oluşan ahşap el sanatları sergisi, kapılarını açtı.

Ahşap El Sanatları Sergisi, 200’e yakın eserden oluşuyor. Sanatçının yoğun ve titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserlerin yapımında birden fazla teknik göze çarpıyor.

Ahşap gravür (ahşap yakma), naht sanatı (kağıt rölyef) ve filografi (tel ve çivinin aşkı) gibi değişik yöntemlerle yapılan eserler, ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Sergide, Osmanlı ve Selçuklu dönemlerine ait dekor amaçlı süslemelerden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk temalı eserlere kadar çok sayıda çalışma yer alıyor.

17 Mart Cuma gününe kadar açık olacak sergi, Kartal Belediyesi ana hizmet binası fuaye alanında ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
78 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
92 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
96 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
85 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti