Kategoriler

"Sinan Ateş'i unutmayacağız, unutturmayacağız"

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'le ilgili İYİ Parti dikkat çeken bir harekete imza attı. Sinan Ateş’in Ankara Çukurambar’da vurulduğu yolun tam karşısına pankart astıran İYİ Parti, pankartın üzerine "Sinan Ateş'i unutmayacağız, unutturmayacağız" yazdırdı.

Son bir haftadır, cadde üzerinde MHP yönetiminin seçimlere yönelik astırdığı Devlet Bahçeli görselleri bulunuyordu.

Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından yaptığı her grup konuşmasında bu işin üzerine gideceğini ve katillerini yakalayacağını söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2 Şubat tarihinde Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etmişti.

Sinan Ateş Kimdir?

2019 yılında Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde MHP yönetiminden yana tavır alarak gidenleri sert bir dille eleştirmişti. Sinan Ateş 2 Nisan 2020 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isteği ile genel başkanlık görevinden istifa etmişti.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaşanan olayda Bozkurt omzundan yaralanırken, Sinan Ateş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti