Kategoriler

Kartal'da Kadın Emeği Pazarı Kuruldu

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde kadınların emeğini destekleyen projelere öncelik vermeyi sürdürüyor. Kadınların iş gücüne katılımlarını destekleyerek projeleri hayata geçiren Kartal Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde kurulan Kadın Emeği Pazarı’nın açılışına ev sahipliği yaptı.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kadın Emeği Pazarı, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin bahçesinde açıldı. 11-12-13 Nisan tarihleri arasında açık olan pazarda, kadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu.

Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaret eden Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, kadınların üretici olarak desteklenmesi için çalıştıklarını belirtti. Uğur Mumcu Kültür Merkezi içinde bir üretim atölyesini hayata geçirdiklerini ifade eden Karacan, deprem bölgesine destek vermek amacıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi. Atölyede kadınların gönüllü olarak çalışarak deprem bölgesinde kadınlar ve çocuklar için iç çamaşırı, pijama ve pelüş oyuncak ürettiklerini kaydeden Karacan, ilerleyen dönemlerde atölyeyi sürekli ve kalıcı hale getirerek kadınların ürettiğini yine kadınların satışa sunduğu bir pazarı hayata geçireceklerini belirtti. Karacan, kadınlara destek olmak isteyen herkesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde kurulan Kadın Emeği Pazarı’na davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
52 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
70 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti