Kategoriler

Türkeş Öngel İstanbul’da fark yarattı

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel katıldığı toplantılarda ve yaptığı ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılaşıyor.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için artık son iki hafta kaldı. Siyasi partiler ve Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, MHP’li Gökhan Türkeş Öngel üzerine çektiği ilgiyle dikkat çekiyor.

HER KESİMİN YANINDA

MHP İstanbul Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, esnaf ziyaretlerinden ev ziyaretlerine, taziye yerleri, düğünler ve toplumun sorunlarına çözüm üretmek adına faaliyetlerde bulunan birçok sivil toplum kuruluşlarına özel ziyaretler gerçekleştiriyor.

Türkeş Öngel, özellikle Kars-Ardahan-Iğdır bölgesinin potansiyeline hiç yakışmayan şekilde azınlık olarak temsil edildiği diğer tüm siyasi partilerin listelerine dikkat çekerek, seçmenden bölge insanı olarak oylarını beklediğini ifade ediyor.

EZBER BOZAN İLGİ

Yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Gökhan Türkeş Öngel, seçmenin bu teveccühüne layık olacağının sözünü vererek, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Kars-Ardahan-Iğdır ve İstanbul’da aday gösterildiği 3. Bölgeyi büyük bir azim ve heyecanla temsil edeceğini vurguladı.

EBEDİ HİZMET

Gökhan Türkeş Öngel, iş insanı kişiliğiyle 1000 kişilik bir üretim ve istihdamın başında olarak, halihazırda ülke insanına ve ekonomiye yaptığ katkıya dikkat çekerek, hizmetinin siyaseten milletvekili olarak da katlanarak artacağını söyledi. Ongel, kendisini tanıyan iş dünyası çevresinden de bu hususlarda güven oyu almış durumda. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
63 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
58 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
61 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
83 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
70 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti