Kategoriler

Gazi Koşusu Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde Gerçekleşti

Şehitler ve Gaziler Haftası kapsamında Beylikdüzü Belediyesi “Gazi Koşusu” düzenledi. 448 kişinin koştuğu yarışın startını Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır verdi.

Yaşam Vadisi 1. Etabı’ndan başlayarak, Dereağzı Mahallesi’nden yapılan dönüşle tekrar vadide biten yarışa toplamda 448 kişi katıldı. Kadın ve erkek olarak iki ayrı kategoride yapılan yarışın parkuru 10 kilometreydi. Koşunun startını Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır verdi. Uluslararası hakemlerin hazır bulunduğu koşuda 90 yaşındaki Safder Kurtoğlu ve 65 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Hasan Uludağ, yarışı kendi yaş gruplarında birinci olarak bitirdi.

Genel klasmanda kadınlarda 1. Özlem Kaya, 2. SvetlanaShepalova, 3. Hatice Ünzür oldu. Erkeklerde ise, 1. Aykut Taşdemir, 2. Gürcan Okul, 3. Erencan Kayaoldu. 16 kategoride gerçekleşen koşunun kupa ve madalyalarını takdim ederken Şatır’a, İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Doğan, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
288 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
284 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
372 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
291 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
317 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
308 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
257 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
233 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
360 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
243 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti