Kategoriler

“Yeni oyunları izlemeye hazır olun”

Reşat Nuri Güntekin’nin “Hülleci” oyunundan esinlenerek yazılan, Ramazan ayı boyunca “Mahallelerde Tiyatro Şenliği” kapsamında sahnelenen ve büyük beğeni toplayan “Katakulli” oyunu bir kez daha Nejat Uygur sahnesi’nde izleyiciyle buluştu.

Beğeniyle izlenen oyun sonunda sahneye gelen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Coşkun ve Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Bulut, oyunda rol alan oyuncuları tebrik edip, tiyatroseverleri yeni oyunlara davet etti.

Bu arada yıl boyunca tiyatro eğitimi alıp, Sarıyer Belediyesi Tiyatrosu’na destek veren oyunculara da sertifikalarını verildi.
Sarıyer Belediye Tiyatrosu bu sezon sahneye 5 yetişkin, 3 çocuk oyunuyla çıkacak. Oyunları izlemek isteyen tiyatroseverlerin önceden rezervasyon yaptırmaları istendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece, “Gençlik Merkezi”ne kavuştu
YAŞAM
53 Kez Görüntülendi.
Tacoffy Yeşilköy’de müşterilerini bekliyor
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Büyükçekmece’de ağaç kökleri hayat buldu
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
İşsiz gençlik, çareyi yurt dışında arıyor
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
İnşaat sektörünün öncü ismi Celaloğlu
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
“KADIKÖY’DE CHP’NİN OYU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”
SPOR
71 Kez Görüntülendi.
Küçükçekmece Sinop Spor'da hedef 2.Lig çıkmak ve Otobüs almak
SPOR
77 Kez Görüntülendi.
Hamit Kulya Küçükçekmece Sinopsporda
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
İSKİ, BAKIRKÖY’ÜN ALT YAPI SORUNLARINI 450 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA ÇÖZDÜ
EĞİTİM
60 Kez Görüntülendi.
Esenyurt'ta LGS ücretsiz tercih rehberlik hizmeti